tisdag 18 december 2007

Amazing Grace


Grace Jones blir ett Keith Haring-konstverk inför filmen "Vamp" där Grace hade nya outfits och kostymer i varje scen och var sin egen stylist.


Om jag fick välja en superstar som vore en god vän så skulle det utan tvekan bli Grace Jones. Det är bara att inse, livet skulle bli så mycket roligare. Helt osannolikt är att tanten fyller 60 bast nästa år dessutom.

Ett tips för långtråkiga dagar är att googla eller youtuba den gamla haggans namn och du fördriver garanterat ett par timmar med mycket skratt. På Youtube finns massor med fantastiska klipp där jordens snyggaste jamaikanska allt ifrån sjunger operaduett med Pavarotti, börjar slå en tv-hoast för att denne inte visar henne tillräckligt mycket uppmärksamhet till diverse underbara gamla musikvideos och ett gott stycke modehistoria. I ett fantastiskt klipp från -83 där hon är prisutdelerska på en Grammy Award iklädd en kreation som svårligen kan falla under benämningen ”hatt” (även om hon bär den på huvudet) entrar scenen med en side kick som häver ur sig den bedårande kommentaren. ”Hey, Stevie, you should see her hat”.

http://www.youtube.com/watch?v=8njKvhuRmIs

Inga kommentarer: