torsdag 10 juli 2008

Panic attack, panic attack!

Flyttkartongerna och jag är slut.. Men imorgon lämnar jag äntligen kalla, snobbiga, livlösa och tråkiga Strandvägen för flytt till Söder och Gotlandsgatan. Vet inte när jag blir uppkopplad igen.. Men jag är snart tillbaka!
Nu måste jag packa vidare..

måndag 7 juli 2008

... och så var det det där med klisterlapparna igen..

Som extra krydda till mitt "glasetikett-inlägg" förra veckan kan jag berätta att jag ett par dagar efter inläggets publicering hamnade på inte mindre än två etikett-tillställningar på en och samma dag.
Först ett 3-års kalas där tårta serverades på assietter med diskvattenuppluckrade Höganäsetiketter, och senare på kvällen en inflyttningsfest där rosé bjöds på i klistermärkesbeprydda IIttalaglas.

Vem tar vem?



I dagens SvD, under ”Synpunkt”, skriver en Anton Klepke en insändare med rubriken ”Apotekets sexleksaker inget för män”. Han skriver:

”Jag har med stort intresse följt debatten om att Apoteket numera erbjuder försäljning av sexleksaker. Jag ser till min stora besvikelse att männens sexualitet än en gång fått nobben av samhället. Kvinnor som lever ut sin sexualitet ses ofta som frigjorda, starka och självständiga. Män som gör det samma blir lätt perverterade mansgrisar. Det stör mig något fruktansvärt att Apoteket följer och spär på den synen, genom att enbart erbjuda kvinnor sexleksaker. Jag hade väntat mig bättre från ett seriöst företag som Apoteket.”

Klepkes formuleringar, ordval och argument kan vid första anblick tyckas löjeväckande då exakt samma fraseringar brukar användas i en kontext där motsatt genus oftast åsyftas. Men killen har ju en poäng. Dock tror jag inte att mäns sexualitet är särskilt förtryckt, snarare att bögars penetrerande akt är det.

Den heterosexuelle mannen (generalisering) skulle hellre hugga av sig sitt högra ben än att föra upp en kuk-formad plastbit i röven trots att det är just där som hans motsvarighet till kvinnans G-punkt sitter. Procenten heterosexuella grabbar som låter sig sättas på av sin strap-on-utrustade flickvän är nog snarare promille, och de killar som i sin ensamhet leker med sin röv är möjligen något fler men fortfarande en sällsynt art. Varför är det då så? Är rädslan att utsätta sig för risken att njuta av analstimulansen så stark för att det eventuellt skulle resultera i tankegångar om sviktande sexuella preferenser eller finns det inte ens i grabbens världsbild att experimentera ensam eller med en partner? Jag sitter inte inne med svaret men kanske kommer Apotekets dildokollektion år 2020 innefatta killnischade leksaker på grund av att bögens rang då förhoppningsvis har stärkts något.

Jobba jobba..

Nu ska jag iväg till min första arbetsdag på det nya jobbet.. Efter en låååång natt. Jag hjälpte hon med de stora tittsen att flytta igår.. var helt slut när jag kom hem och somnade vid 21.. Vaknade, pigg och nervös, klockan 01.. Låg vaken i FEM timmar och tittade i taket för att åter somna av utmattning klockan 06. Upp vid 08. Toppen.

fredag 4 juli 2008

"Hey Mr DJ, put the record on..."

Vad hände med; "Jag gillar bara håriga och aktiva killar..."?

onsdag 2 juli 2008

Tjo-la-hopp Tjo-la-hej

Efter en gårdag svart och tungseg likt tjära, som jag tillslut lyckades genomlida med hjälp av pepp-talk från fantastiska Jen och hennes psykofarmaka-lager, kom idag en vändning. Tvära kast i dessa tider vill jag lova. Jag fick besked om att AD-tjänsten på Oriflame är min!
Nu ska jag ut och fira!

tisdag 1 juli 2008

Det finns många sätt att fira midsommar på. Såhär gjorde vi.


Knäckemacka med kavjar och smågodis. (Bättre än Banan-kavjar).


Armkrobatik.


Jag kissar i sjön.


Tuttshot 1.


Tuttshot 2.